Groepsactiviteiten

Boogschieten

personen die pijl en boog schieten

Boogschieten

Voor het boogschieten zal er gebruik worden gemaakt van traditionele handbogen. Tijdens deze workshop zal er ten eerste een uitleg worden gegeven door onze instructeurs, vervolgens zal iedereen de kans krijgen te oefenen op de targets. De instructeurs zullen rondlopen en de schutters indien nodig aanwijzingen geven om de schiethouding te verbeteren. Na een aantal pijlen zal blijken dat men zich steeds meer vertrouwd voelt met de houding en het schieten. Na de oefensessie wordt het serieus want dan wordt er voor de teampunten of individuele punten geschoten. Iedere deelnemer schiet dan een vooraf afgesproken aantal pijlen. Het is mogelijk om de activiteit op eigen locatie plaats te laten vinden, of te combineren met een boot huren. In het laatste geval kan er op de bootverhuur locatie worden booggeschoten.

Op eigen locatie

 

Tijdsduur
Circa 1,5 uur

Groepsgrootte
6-30 personen

Kosten
€27,50 p.p.

Boogschieten targets

Op eigen locatie

Om te kunnen boogschieten op locatie zal er een eigen privé terrein beschikbaar moeten zijn. Dit kan bij iemand thuis of op het werk zijn. Wij beschikken over de materialen om op iedere locatie te kunnen boogschieten, denk hierbij aan de targets op statieven, de bogen (links- en rechtshandig en verschillende sterktes). Daarnaast zullen wij ook een net ophangen achter de targets. Op deze manier is het mogelijk een leuke activiteit aan te bieden op een locatie die u uitkomt. 

Combineren met varen

Bij het combineren met het huren van de boot kan er op de locatie van de bootverhuur booggeschoten worden. Wij schieten hier vanaf een afstand van 4 meter, wat niet erg veel is maar alsnog uitdagend en erg leuk is om tegen elkaar de strijd aan te gaan voor de meeste punten. Daarnaast zal de juiste schiettechniek door ons toegelicht worden en assisteren waar nodig. Alles zal op de locatie bij aankomst klaar staan. Het boogschieten zal ongeveer 1 uur duren, hierna kan er opgestapt worden in de boten en zelfstandig gevaren worden. De prijs voor het boogschieten is in dit geval €15 per persoon. 

Boogschieten

Boeken

Bel ons op om eventuele vragen te stellen en om de groepsactiviteit te boeken.

Contact

T: 0620119721
E: vareninoostzaan@gmail.com

Locatie

Burgermeester Teerstraat 21
1511BP Oostzaan

Poldersurvival

Overweeg ook eens onze poldersurvival. Wordt meegenomen met een poldersurvival via onze Instagram! Klik hier om naar de stories te gaan.

Instagram poldersurvival
poldersurvival groepsactiviteit instagram

Varen in Oostzaan

Naast de groepsactiviteiten bieden wij ook ruime rubberboten en kano’s te huur aan. 

DSB550 Rubberboten

Onze meest verhuurde boot is de DSB550, dit is een ruime boot met een capaciteit voor 8 personen. De boot is uitgerust met een 8pk buitenboordmotor.

Varen in Oostzaan

Naast de groepsactiviteiten bieden wij ook kano’s en ruime rubberboten te huur aan.

Kanoverhuur

Voor de sportievelingen onder ons is er ook de mogelijkheid om kano´s te huren. 

Bekijk onze socials voor meer informatie en volg ons
om op de hoogte te blijven van acties en andere nieuwtjes!

Blijf op de hoogte
en volg onze socials!

Open chat
Reserveren? Of vragen?
of scan de code