Boot huren

Geniet van de rust in het Oostzanerveld en de bedrijvigheid op de Jagersplas of Westplas.

DSB550

DSB550 boot huren

De DSB550 is een ruime boot met plaats voor max 8 personen. De boot is uitgerust met een 8pk buitenboordmotor, het huren van de boot kan zonder vaarbewijs. De boot is comfortabel ingericht met kussens, daarnaast is de boot eenvoudig te besturen wat het een zeer fijne boot maakt om te huren. De opstapplaats is gelegen in Oostzaan, wij zijn goed te bereiken voor mensen uit onder andere Purmerend, Assendelft, Zaandam en Landsmeer. Er kan gratis voor de deur geparkeerd worden. Voor een bootje huren ben je bij ´Varen in Oostzaan´ aan het goede adres, zowel als particulier als zakelijk. 

Reserveren

Bel ons op om direct een boot te reserveren of stuur een mailtje

T: 0649713992
E: vareninoostzaan@gmail.com

Burgermeester Teerstraat 21
1511BP Oostzaan

Tarieven bootverhuur

Benzine inbegrepen

Dagdeel
Max 4 uur
€100

Ieder extra uur
+ 1 uur
€20

Hele dag
Max 9 uur
€150

Extra mogelijkheden

Graag bij het reserveren eventuele wensen te melden

Zwemvest
Gratis

Parasol
Gratis

Powerbank
Gratis

JBL Xtreme (speaker)
€10

Vishengel
€10

Koelbox met ijs
€10

Omgeving

Bij aankomst zullen wij een routekaart meegeven, deze route gaat via het Oostzanerveld naar de Jagersplas en vervolgens via Zaandam terug. Vaartijd (zonder pauzes) is ± 2,5 uur.

plaatje Oostzanerveld

Oostzanerveld

Vanuit de opstapplaats kom je direct terecht in het Oostzanerveld. Hier is het heerlijk rustig varen door het beschermd natuurgebied met de vele weidedieren. Door het Oostzanerveld is het ook heerlijk kanoën.

Jagersplas

De Jagersplas is gelegen in het Jagersveld, waar met goed weer vele mensen op af komen. Bij de plas is het ook mogelijk om de boot aan te meren en een lekkere duik in het water te nemen of te ontspannen aan de kant.

de jagersplas
Zaandam vanaf het water

Zaandam

De route vervolgd zich via Zaandam terug naar het beginpunt. Voor vragen over de route of vragen in het algemeen over de bootverhuur zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. 

Bekijk onze socials voor meer informatie en volg ons
om op de hoogte te blijven van acties en andere nieuwtjes!

Blijf op de hoogte
en volg onze socials!