Kanoverhuur

Op eigen kracht kanoënd het mooie natuurgebied dat Oostzaan rijk is ontdekken.

Kano's

Kano's huren

Met de kano kan je op sportieve wijze het mooie natuurgebied dat Oostzaan rijk is ontdekken. Het huren van een sit-on-top kano is bij ons mogelijk, alleen maar ook als groep zijnde. De kano’s zijn niet zo stabiel als de Otter, maar het went snel. We beschikken over watertonnen wat het mogelijk maakt om spulletjes of lunch mee te nemen. De kano’s liggen gereed op locatie, het is dus mogelijk direct het water op te gaan en het landschap te gaan verkennen. De sit-on-top kano’s hebben een aanbevolen maximumcapaciteit van 100kg.

Otter kanoboot

De Otter is een 2-3 persoons kanoboot, waar de sit-on-top kano’s dus bedoeld zijn voor 1 persoon is het mogelijk om met deze kano samen te peddelen. Er is hier eventueel ook ruimte om wat meer spullen mee te nemen. Het kanoën in de Otter is heel stabiel waardoor de kano geschikt is voor het maken van langere tochten.

de otter kanoboot

Reserveren

Bel ons op om direct een kano te reserveren of stuur een mailtje

Contact

T: 0647949277
E: vareninoostzaan@gmail.com

Locatie

Burgermeester Teerstraat 21
1511BP Oostzaan

Tarieven kanoverhuur

Inclusief peddel en eventueel zwemvest

Kano
Per uur
€8

Kano
Hele dag
€25

Otter
Daghuur
€50

Omgeving

Bij aankomst zullen wij een kaart van de omgeving meegeven, hiermee kan er genavigeerd worden door het Oostzanerveld. Er kan eventueel ook door gekanood worden naar de Jagersplas.

plaatje Oostzanerveld

Oostzanerveld

Vanaf het opstappunt kano je direct het Oostzanerveld in, dit is een uniek veenweidegebied. Dit beschermd natuurgebied is een leefgebied van vele vogels, maar ook vee van de boeren die er voor zorgen dat de natuur wordt onderhouden. Denk hierbij aan koeien, schapen, geiten en paarden. Het kanoën door het Oostzanerveld is hierdoor rustgevend maar ook zeer interessant. 

Jagersplas

De Jagersplas is gelegen in het Jagersveld, waar met goed weer vele mensen op af komen. Bij de plas is het ook mogelijk om de kano aan te meren bij een strandje en een lekkere duik in het water te nemen of te ontspannen aan de kant. Rondom de Jagersplas zijn ook erg leuke vaartjes door de natuur heen, er kan ook achterlangs gekanood worden waar vele huizen met leuke tuintjes recht aan het water liggen. Mocht dit je interessant lijken vraag dan gerust bij aankomst naar meer info over deze route!

de jagersplas

Varen in Oostzaan

Naast de kanoverhuur bieden wij ook ruime rubberboten te huur aan en geven groepsativiteiten. 

DSB550 Rubberboten

Onze meest verhuurde boot is de DSB550, dit is een ruime boot met een capaciteit voor 8 personen. De boot is uitgerust met een 8pk buitenboordmotor.

Varen in Oostzaan

Naast de kanoverhuur bieden wij ook ruime rubberboten te huur aan en geven groepsativiteiten. 

Groepsactiviteiten

Voor een leuk groepsuitje op het water ben je bij ons op het goede adres. Wij bieden een drietal groepsarrangementen aan. 

Bekijk onze socials voor meer informatie en volg ons
om op de hoogte te blijven van acties en andere nieuwtjes!

Blijf op de hoogte
en volg onze socials!

Open chat
Reserveren? Of vragen?
of scan de code