Boot huren vanuit Zaandam

Geniet van de rust in het Oostzanerveld en de bedrijvigheid op de Jagersplas of Westplas.

Vandaag beschikbaar

Reserveer nu via 0647949277

DSB550 boot

DSB550 boot huren

Voor een boot huren voor klanten vanuit Zaandam is onze opstapplaats in Oostzaan een gunstige opstapplek. Oostzaan is vanuit Zaandam goed te fietsen, ook is er de mogelijkheid gratis voor de deur te parkeren. Als boot verhuren wij de DSB550. Dit is een ruime boot met plaats voor max 8 personen. De boot is uitgerust met een 8pk buitenboordmotor, de max vaarsnelheid blijft hierdoor onder de 20kmph waardoor er geen vaarbewijs vereist is voor het huren van de boot. De boot is comfortabel ingericht met kussens, daarnaast is de boot eenvoudig te besturen wat het een zeer fijne boot maakt om te huren. Voor een bootje huren ben je bij ´Varen in Oostzaan´ aan het goede adres, zowel als particulier als zakelijk. 

Reserveren

Bel ons op om direct een boot te reserveren of stuur een mailtje/WhatsApp

Contact

T: 0647949277
E: vareninoostzaan@gmail.com

Locatie

Burgermeester Teerstraat 21
1511BP Oostzaan

Tarieven bootverhuur

Benzine inbegrepen

Dagdeel
Max 4 uur
€100

Ieder extra uur
+ 1 uur
€20

Hele dag
Max 9 uur
€150

Extra mogelijkheden

Graag bij het reserveren eventuele wensen te melden

Zwemvest
Gratis

Parasol
Gratis

Powerbank
Gratis

JBL Xtreme (speaker)
€10

Vishengel
€10

Koelbox met ijs
€10

Omgeving

Bij aankomst zullen wij een routekaart meegeven, deze route gaat via het Oostzanerveld naar de Jagersplas en vervolgens via Zaandam terug. Vaartijd (zonder pauzes) is ± 2,5 uur.

plaatje Oostzanerveld

Oostzanerveld

Vanuit de opstapplaats kom je direct terecht in het Oostzanerveld. Hier is het heerlijk rustig varen door het beschermd natuurgebied met de vele weidedieren. Door het Oostzanerveld is het ook heerlijk kanoën. De boottocht vervolgt zich richting de Jagersplas, op 5 minuutjes varen van het Oostzanerveld. 

Jagersplas

De Jagersplas is gelegen in het Jagersveld, waar met goed weer vele mensen op af komen. Dit meer ligt nabij Het Kalf in de gemeente Zaanstad, ten noorden van Zaandam. Bij de plas is het mogelijk om de boot aan te meren en een lekkere duik in het water te nemen of te ontspannen aan de kant. 

de jagersplas
Zaandam vanaf het water

Zaandam

De route vervolgd zich via Zaandam terug naar het beginpunt. Ook met het varen door Zaandam heen is er veel groen te zien, zoals de vele treurwilgen die over het water heen hangen. Daarnaast is er in dit gebied ook meer bebouwing, waarbij je met de boot langs vele huizen vaart waarvan hun tuin aan het water ligt. Voor vragen over de route of vragen in het algemeen over de bootverhuur zijn wij altijd telefonisch bereikbaar

Bekijk onze socials voor meer informatie en volg ons
om op de hoogte te blijven van acties en andere nieuwtjes!

Blijf op de hoogte
en volg onze socials!

Open chat
Reserveren? Of vragen?
of scan de code