Groepsactiviteiten

Boks & Kickfun

Boks & Kickfun

Plezier, technieken leren en uit je dak gaan!

In deze training nemen we een kijkje in de vechtsport die wereldwijd het meest beoefend wordt. U leert de beginselen van het boksen, taekwondo en de mentaliteit en discipline die er voor nodig is. Na deze workshop zult u zien dat deze sport meer inhoudt dan simpelweg stoten of trappen uitdelen. Ook de juiste mindset zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat. De workshop zal op opzwepende “Latin” muziek gegeven worden. Er wordt wel intensief samen getraind maar het is met behoud van hersencellen. Dat betekend dat je elkaar niet fysiek op het lichaam raakt. De training is uitdagend op het strand, maar kan in het bos of binnen in een zaal gegeven worden. We gebruiken stootkussen en bokshandschoenen. Onze vaste locatie is het recreatie gebied in Oostzaan, het Twiske.

Tijdsduur
Circa 1,5 uur

Groepsgrootte
8-30 Personen

Kosten
€27,50 p.p.

In het Twiske

Het Twiske is een recreatie- en natuurgebied. Dit gebied is uitermate geschikt om de boks en kickfun activiteit uit te voeren. In het Twiske zijn ook meerdere horeca gelegenheden waar eventueel gebruik van gemaakt kan worden. Onze locatie ligt gelegen naast het Twiske, voor het uitvoeren van de activiteit in het Twiske zal dan ook geen extra kosten in rekening gebracht worden. 

Op eigen locatie

Ontdek het gemak van onze boks- en kickfun activiteiten op uw gekozen locatie, ideaal voor elk type evenement. Wij zorgen voor de essentiële benodigdheden, waaronder handschoenen en stootkussens, zodat u zich kunt concentreren op het ontwikkelen van vaardigheden en teambuilding, zonder zorgen. Onze flexibele aanpak betekent dat we de sessie kunnen aanpassen aan uw specifieke behoeften, en zorgen voor een naadloze integratie in uw programma. Neem contact op om te bespreken hoe we een trainingssessie kunnen organiseren die bij uw evenement past.

Boten aangemeerd

Combineren met varen

De boks en kickfun clinic is ook te combineren met het varen in de DSB550. Op bepaalde locaties aan het water zouden wij de activiteit uit kunnen voeren. De activiteit zal dan als ’tussenstop’ uitgevoerd worden, op deze manier kan er een leuke activiteit worden toegevoegd tijdens het varen. Wij zullen niet met jullie meevaren, wij zullen klaarstaan op de afgesproken locatie. Een volledig verzorgde vaartocht met activiteiten is eventueel ook mogelijk, zie daarvoor de poldersurvival

Boeken

Bel ons op om eventuele vragen te stellen en om de boks/kickfun activiteit te boeken.

Contact

T: 0620119721
E: vareninoostzaan@gmail.com

Locatie

Burgermeester Teerstraat 21
1511BP Oostzaan

Poldersurvival

Overweeg ook eens onze poldersurvival. Wordt meegenomen met een poldersurvival via onze Instagram! Klik hier om naar de stories te gaan.

Instagram poldersurvival
poldersurvival groepsactiviteit instagram

Varen in Oostzaan

Naast de groepsactiviteiten bieden wij ook ruime rubberboten en kano’s te huur aan. 

DSB550 Rubberboten

Onze meest verhuurde boot is de DSB550, dit is een ruime boot met een capaciteit voor 8 personen. De boot is uitgerust met een 8pk buitenboordmotor.

Varen in Oostzaan

Naast de groepsactiviteiten bieden wij ook kano’s en ruime rubberboten te huur aan.

Kanoverhuur

Voor de sportievelingen onder ons is er ook de mogelijkheid om kano´s te huren. 

Bekijk onze socials voor meer informatie en volg ons
om op de hoogte te blijven van acties en andere nieuwtjes!

Blijf op de hoogte
en volg onze socials!

Open chat
Reserveren? Of vragen?
of scan de code