Groepsactiviteiten

Sumoworstelen

Sumoworstelen volwassenen

Sumoworstelen

Leuk om te doen, nog leuker om naar te kijken!

Je kent het ongetwijfeld: het sumoworstelen! Kruip in de huid van een gigantische Japanse sumoworstelaar. Het doel is je tegenstander buiten de ring te worstelen, of werk door tactisch spel je tegenstander naar de grond en duik er bovenop. Tijdens deze activiteit zal er 1 tegen 1 gespeeld worden, waarbij na een best out of three game de spelers gerouleerd worden.  Sumoworstelen is geschikt voor alle leeftijden, wij zijn hier ook op voorbereid met twee verschillende groottes sumopakken. Zo kunnen zowel de kleintjes, als de volwassenen zich uitleven met dit spel. Zie jij je vrienden of collega’s het al tegen elkaar opnemen!?

Tijdsduur
Circa 1,5 uur

Groepsgrootte
2 tegelijk

Kosten
€250

Sumoworstelen op Dunimar

In het Twiske

Het Twiske is een recreatie- en natuurgebied. Dit gebied heeft vele gebieden waar het sumoworstelen uitgevoerd zou kunnen worden. In het Twiske zijn ook meerdere horeca gelegenheden waar eventueel gebruik van gemaakt kan worden. Onze locatie ligt gelegen naast het Twiske, voor het uitvoeren van de activiteit in het Twiske zal dan ook geen extra kosten in rekening gebracht worden. 

Op eigen locatie

Het zou mogelijk zijn de activiteit op eigen locatie plaats te laten vinden. Wij zullen dan met het materiaal naar de aangewezen locatie komen. Ook is het mogelijk alleen het materiaal te huren; de mat, en 2-4 sumopakken. Het materiaal kan dan voor de hele dag gebruikt worden, in overleg kunnen de materialen gebracht of opgehaald worden. 

Sumoworstelen op Koningsdag
Boten aangemeerd

Combineren met varen

Het sumoworstelen zou te combineren zijn met het varen in de DSB550. Op bepaalde locaties aan het water zouden wij de activiteit uit kunnen voeren. De activiteit zal dan als ’tussenstop’ uitgevoerd worden, op deze manier kan er een leuke activiteit worden toegevoegd tijdens het varen. Wij zullen niet met jullie meevaren, wij zullen klaarstaan op de afgesproken locatie met het sumoworstelen. De prijs zal in dit geval (excl boothuur) €200 bedragen.  Een volledig verzorgde vaartocht met activiteiten is eventueel ook mogelijk, zie daarvoor de poldersurvival

Boeken

Bel ons op om eventuele vragen te stellen en om het sumoworstelen te boeken.

Contact

T: 0620119721
E: vareninoostzaan@gmail.com

Locatie

Burgermeester Teerstraat 21
1511BP Oostzaan

Poldersurvival

Overweeg ook eens onze poldersurvival. Wordt meegenomen met een poldersurvival via onze Instagram! Klik hier om naar de stories te gaan.

Instagram poldersurvival
poldersurvival groepsactiviteit instagram

Varen in Oostzaan

Naast de groepsactiviteiten bieden wij ook ruime rubberboten en kano’s te huur aan. 

DSB550 Rubberboten

Onze meest verhuurde boot is de DSB550, dit is een ruime boot met een capaciteit voor 8 personen. De boot is uitgerust met een 8pk buitenboordmotor.

Varen in Oostzaan

Naast de groepsactiviteiten bieden wij ook kano’s en ruime rubberboten te huur aan.

Kanoverhuur

Voor de sportievelingen onder ons is er ook de mogelijkheid om kano´s te huren. 

Bekijk onze socials voor meer informatie en volg ons
om op de hoogte te blijven van acties en andere nieuwtjes!

Blijf op de hoogte
en volg onze socials!

Open chat
Reserveren? Of vragen?
of scan de code